Politica de confidenţialitate

Atunci când vizitaţi site-ul Asociaţia Alegria, e posibil să vi se ceară informaţii personale (de ex. numele, adresa de e-mail) pentru a avea acces la anumite servicii oferite de noi. Aceste servicii pot include newsletter-e, înscrieri online la evenimente sau alerte periodice. 

    Pentru a respecta dreptul dumneavoastra la confidenţialitate, informaţiile pe care ni le oferiţi nu vor fi folosite decat de Asociaţia Alegria. Nu închiriem, vindem sau înstrăinăm sub nicio formă datele abonaţilor noştri unor terţe părţi, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege sau la solicitarea unor organisme de stat abilitate. 

     Pentru a ne îmbunătăţi serviciile, este posibil să culegem date legate de interesele utilizatorilor site-ului nostru faţă de anumite subiecte. Cu exceptia cazurilor în care se menţionează obligativitatea păstrării confidenţialităţii în momentul solicitării datelor, Asociaţia Alegria îşi rezervă dreptul de a le folosi sau publica în contextul unor studii sau al unor aplicatii cu caracter educaţional.