Serviciile noastre

Experienţa noastră de succes pentru companii este evidentă în experienţe ca:

Un atelier de 3 ore pentru 45 de angajaţi.   

O serie de 3 ateliere de pictură pentru decorarea sălii de mese a angajaţilor Cora Cluj, realizate cu adulţi, copii şi familii. 

Despre noi

   Asociaţia Alegria este un ONG care construieşte experienţe educative formale şi nonformale pentru comunitate.

   Cu o experienţă de 5 ani de la înfiinţare, Asociaţia Alegria a dezvolat proiecte educative  de dezvoltare durabilă, ce concretizează cele 4 direcţi strategice de dezvoltare: Trăieşte sănătos şi bucuros! (comportamente pentru o viaţă armonioasă), Fii responsabil pentru tine şi pentru cei din jur! (proiecte de responsabilizare socială, civică şi ecologică) Gândeşte creativ! Citeşte! Culturalizează-te! (lectură, creativitate, gândire flexibilă) şi Înţelege-ţi tradiţia! (proiecte de valorizare a patrimoniului naţional şi a tradiţiei).

   Dintre proiectele derulate, ne oprim la: “Bucuroşi, prin România”, proiect introdus în primul Index Community, “Carte-mparte”, proiect aflat la ediţia a IV-a, ce încurajează experienţele de lectură în spaţii neconvenţionale sau “Alegria Eco Fun- ateliere de meşteşugit”, proiect de folosire creativă a materialelor reciclabile. Toate aceste experienţe sunt adresate copiilor, tinerilor, adulţilor şi comunităţilor. Cele 15 proiecte derulate până în prezent au fost posibile alături de parteneri importanţi, cum sunt Hipermarket Cora, Grădina Botanică,  Demmers Teehause, Auchan Cluj.

   Atelierele vă vor ajuta să exploraţi creativitatea interioară, folosind diferite tehnici de handmade, puse în practică într-un mod relaxant, stimulând imaginaţia şi gândirea inovatoare.

   În cadrul atelierelor puteţi să explorați procesul de creativitate, mai degrabă decât să vă concentrați asupra produsului. 

   Totodată, veţi  descoperi cum să găsiți inspirație în lumea din jurul vostru, să utilizați amintirile pentru a vă declanșa imaginația, să implicați curiozitatea în fiecare zi și sa o faceți să funcționeze pentru dumneavoastră.

   Pentru a participa la atelierele propuse de noi, nu este necesar să aveţi abilităţi speciale, ci doar dorinţa de a va relaxa într-un mod creativ.

 • Activitățile de tipul handcrafting au următoarele beneficii: 
 • dezvoltă gândirea creativă 
 • ajuta la echilibrarea emoţională, relaxare şi comunicare intuitivă
 • îmbunătăţeşte starea de spirit 
 • reduce nivelul de stres, lăsând o stare mentală calmă și clară 
 • creste nivelul de încredere în propria persoană
 • posibilitatea de a experimenta activităţi noi într-un mod relaxant şi creativ

Cum ne organizam:

 • Atelierele pot fi organizate pentru grupuri de peste 10  persoane sau în cadrul team building-urilor, a petrecerilor private, aniversari sau altor evenimente 
 • Participantii  vor fi  îndrumaţi pe tot parcursul atelierului pentru a realiza obiectul dorit
 • Toate materialele necesare sunt puse la dispozitia participantilor.
 • Lucrările realizate rămân la participanţi
 • Atelierele pot avea loc în incinta companiei sau în altă locaţie din Cluj, pe care o identificăm noi
 • Acestea pot fi însoţite de coffee break-uri, dacă este solicitat acest serviciu, costurile fiind discutate în momentul solicitării, în funcţie de numărul de persoane

Despre preţuri

În preţul atelierului sunt incluse toate materialele, ustensilele necesare şi costurile logistice.

Reduceri suplimentare: – 10% pentru pachetul de 4 ateliere/ persoană, desfășurate în maximum o lună

                                               15% pentru peste 4 ateliere desfășurate în maximum o lună

Pentru team buildinguri sau alte evenimente, vă rugăm să ne contactaţi pentru verificarea disponibilităţii datei solicitate.