Termeni şi condiţii

Asociaţia Alegria a definit informații specifice legate de felul în care poți folosi acest site. Aici vei găsi informații despre modul în care acest site a fost conceput, astfel încât să fie accesibil oricui. 

    Termenii de utilizare şi condiţiile sunt actualizate periodic.

1. Condiţii generale pentru utilizarea site-ului 

    Site-ul asociatiaalegria.ro este în proprietatea şi administrarea Asociaţiei Alegria. Atunci când accesaţi site-ul şi utilizaţi conţinutul lui, înseamnă că acceptaţi implicit condiţiile generale de acces şi utilizare detaliate mai jos. 

2. Dreptul la proprietate intelectuală 

    Asociaţia Alegria se consideră a fi autorul site-ului www.asociatiaalegria.ro. Imaginile şi textele integrate în acest site sunt proprietatea Alegria sau a unor terţi care au autorizat Asociaţia Alegria să le utilizeze. 

    Reproducerea digitală sau pe hârtie a conţinutului prezentat este autorizată fără niciun fel de constrângere, doar dacă este destinată uzului strict personal. 

    Dacă informaţia de pe asociatiaalegria.ro este folosită în scop comercial sau pentru a fi prezentată în public (seminarii, training-uri, conferinţe etc), atunci va trebui să fie menţionată sursa. (Sintaxa recomandată: “Informaţie preluată de pe site-ul www.asociatiaalegria.ro“).

3. Modificări ale conţinutului site-ului 

    Asociaţia Alegria îşi rezervă dreptul de modificare a conţinutului de pe site, fără niciun fel de preaviz. Asociaţia Alegria nu este responsabilă pentru felul în care este utilizat conţinutul site-ului sau pentru implicaţiile care ar putea decurge din utilizarea acestuia. 

4. Legături către alte site-uri 

    Site-ul  asociatiaalegria.ro conţine legături către alte site-uri. Aceste link-uri au fost incluse numai pentru a servi intereselor dumneavoastră de informare. Asociaţia Alegria nu este responsabilă de conţinutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri. 

5. Modificări ale termenilor şi condiţiilor generale 

     Asociaţia Alegria îşi rezervă dreptul de a modifica, adăuga sau retrage termenii şi condiţiile generale de utilizare a site-ului în orice moment şi fără preaviz. Orice utilizare a site-ului după schimbarea acestor condiţii înseamnă implicit că sunteţi de acord cu modificările apărute.